ALIS logo
Søk

Nettverksmøte Bodø - "Rekruttering og stabilisering - hvordan skaffe og beholde rett person til rett jobb"

Startdato: kl 08:30, 04.10.2023
Sluttdato: kl 15:30, 04.10.2023
Sted: Scandic Havet, Bodø

ALIS Nord ønsker å invitere ledere i kommunen, kommuneoverleger, ALIS-, SamLIS- og veiledere til nettverksmøte i Bodø 4. oktober. Tema for høstens møter er «Rekruttering og stabilisering - hvordan skaffe og beholde rett person til rett jobb».

Fastlegeordningen er grunnmuren i vår felles helse– og omsorgstjeneste, men det å rekruttere og stabilisere helsepersonell er utfordrende. Krisen er reell i mange kommuner. Vi ønsker derfor å legge opp til et spennende program som kanskje kan inspirere til nytenkende rekrutteringsprosesser, og hvor vi sammen kan dele erfaringer og diskutere hvordan vi kan skaffe og beholde rett person til rett jobb.

I løpet av dagen skal Oslo economics orientere om handlingsplan for allmennlegetjenesten. Jobbnorge skal snakke om merkevarebygging og rekruttering. ALIS/medisinstudent skal dele sine erfaringer rundt veiledning, motivasjon, fellesskap, og kunnskapsdeling. Vi skal også se på hva som er faglig viktig for å sikre stabilisering. Se mer i vedlagt link for fullstendig program.

Det søkes om tellende timer/læringsmål for leger.

Velkommen til Bodø, vi gleder oss til å se deg!

Se program og meld deg på her